Добре дошли!

Видео

Видео 1

Видео2 

 

Ученичка от ПГ по туризъм беше отличена за най-добро професионално поведение

Трети март – национален празник

ТРЕТИ МАРТ – НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

 

Днес 2 .03.2019г. ученици от 9б клас поднесоха венец пред барелефа на Яворов, рецитираха се  стихове за борците дали своя живот за свободата  на нашата родина – Галина Иванова от 9-б клас,Мелис Дервиш-9-а клас,Елица Тракийска и Димитър Василев-9-б клас.  , а готвачите, от дуално обучение 10в и 11г предложиха на всички гости, учители и ученици своите сладки в цветовете на трибагреника на България, изработени с много  вълнения и трепет, от предстоящия национален празни ТРЕТИ МАРТ !

Нека носим в сърцата си преклонението пред нашите освободители и бъдем горди българи! Честит празник !

финанасов отчет за периода януари -декември 2018 година

Финансов отчет 01.01.-31.12.2018

Коледен благотворителен базар

 

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПГ ПО ТУРИЗЪМ „П.К.ЯВОРОВ“ – ДОБРИЧ ДАРЯВАТ УСМИВКИ И НАДЕЖДА ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА ДЕЦАТА ПАЦИЕНТИ ОТ МБАЛ-ДОБРИЧ
Вече цял месец възпитаниците на гимназията с трепет подготвят изделия, за да осъществят благородната си идея: да направят подарък-изненада за всеки малък пациент на МБАЛ-Добрич и така да му дарят надежда и сила за оздравяване.
С част от реализираните приходи от базара, ще се закупят подаръците за децата, а останалата част ще бъде дарена на училищното настоятелство към ПГТ.
Красиви уникални декорации за новогодишните празници, ръчно изработени картички, свещници, сурвакници, меденки, гевречета, играчки за елха и още изненади ще има за продажба на благотворителния базар.
Заповядайте на 17,18 и 19 декември от 10.00 пред сградата на гимназията, за да си изберете от прекрасните ни изделия !

График приравнителни изпити – януарска сесия 2019

График самостоятелна форма на обучение – януарска сесия 2019

 

благотворителен бал 2018

Благотворителен бал 2018 

Скъпи приятели, колеги и родители, заповядайте на Годишния бал на ПГТ! Нека заедно да помогнем за слънчевото бъдеще на учениците ни!  Очакваме Ви в петък-23 ноември от 19.00 в р-т „България“!Обещаваме да има много танци,изненади и усмивки!

финансов отчет януари – септември 2018

 

График за изпити – септември 2018

« Предишни записи
Следващи записи »