Добре дошли!

Покана УН

финанасов отчет за периода януари -декември 2018 година

Финансов отчет 01.01.-31.12.2018

Коледен благотворителен базар

 

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПГ ПО ТУРИЗЪМ „П.К.ЯВОРОВ“ – ДОБРИЧ ДАРЯВАТ УСМИВКИ И НАДЕЖДА ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА ДЕЦАТА ПАЦИЕНТИ ОТ МБАЛ-ДОБРИЧ
Вече цял месец възпитаниците на гимназията с трепет подготвят изделия, за да осъществят благородната си идея: да направят подарък-изненада за всеки малък пациент на МБАЛ-Добрич и така да му дарят надежда и сила за оздравяване.
С част от реализираните приходи от базара, ще се закупят подаръците за децата, а останалата част ще бъде дарена на училищното настоятелство към ПГТ.
Красиви уникални декорации за новогодишните празници, ръчно изработени картички, свещници, сурвакници, меденки, гевречета, играчки за елха и още изненади ще има за продажба на благотворителния базар.
Заповядайте на 17,18 и 19 декември от 10.00 пред сградата на гимназията, за да си изберете от прекрасните ни изделия !

График приравнителни изпити – януарска сесия 2019

График самостоятелна форма на обучение – януарска сесия 2019

 

благотворителен бал 2018

Благотворителен бал 2018 

Скъпи приятели, колеги и родители, заповядайте на Годишния бал на ПГТ! Нека заедно да помогнем за слънчевото бъдеще на учениците ни!  Очакваме Ви в петък-23 ноември от 19.00 в р-т „България“!Обещаваме да има много танци,изненади и усмивки!

финансов отчет януари – септември 2018

 

График за изпити – септември 2018

прием 2018

Млади хора-създайте своето бъдеще като изберете професия в успешно училище!

Млади хора-създайте своето бъдеще като изберете професия в успешно училище!Професионалната гимназия по туризъм предлага прием след седми клас в следните професии, които ще Ви помогнат да сбъднете своите мечти:Професия ,,Хотелиер“ с разширено изучаване на чужд език.Професия „Ресторантьор”, специалност ,,Кетъринг“ /дуално обучение/ Професия ,,Ресторантьор“, специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечение” Професия ,,Готвач“Професия ,,Хлебар – сладкар“Бъдете креативни, бъдете успешни!

Публикувахте от Телевизия Добрич в 13 май 2018 г.

Седмица на предизвикателствата в ПГТ

Войнишка храна … видео

 

Бариста кафе и цветни коктейли – видео

 

6.03.2018г.    Състезание  – Готвачи  

Ученици от 10 и 11 клас се състезаваха при приготвяне на основно ястие от пиле с минимум две гарнитури. Усърдно работиха  9 участника, които показаха умения и сръчност. Наградени бяха 4 от тях за най-добро изпълнение.

 

« Предишни записи
Следващи записи »